Ga naar hoofdinhoud

Laatste nieuws

Vlissingenschip 3929

Productieve pilot met 100% FAME voor de binnenvaart

Het Nederlandse maritiem logistiek bedrijf VT Group (Verenigde Tankrederij BV) heeft de krachten gebundeld met FinCo Group, onafhankelijke leverancier van…

Lees meer
Nieuw Hoofdkantoor

VT Group bouwt nieuw hoofdkantoor

VT Group bouwt nieuw hoofdkantoor: “Symbool voor wereldwijde groei” VT Group (Verenigde Tankrederij) is maandag 1 mei gestart met de…

Lees meer

Inzichten over toekomstige brandstoffen

Afgelopen november was onze Global Account Manager Claudia Beumer uitgenodigd door de TWS Rotterdam om enkele inzichten te delen over…

Lees meer

De verenigde tankrederij is een betrouwbare, onafhankelijke tankvaartrederij die wereldwijd opereert.

VT is een onafhankelijk bedrijf met betrokken medewerkers. Velen leven al van generatie op generatie een maritiem bestaan. Door innovatieve en betrouwbare dienstverlening biedt VT de optimale ondersteuning bij transport en bunkering met hoog opgeleid personeel en onberispelijk materiaal. VT is vooral actief in de Europese wateren (ARA-gebied, alle Rijnoeverstaten en Zweden) en heeft eveneens operaties in Panama, Spanje en Oman.

WERKEN VOOR VT GROUP: ONZE BANEN

Hoeveelheid behandelde vracht

Verenigde Tankrederij (VT) is sinds haar oprichting in 1916 altijd een gerespecteerd en alom bekend binnenvaarttankerbedrijf geweest.

VT Group heeft continu voortgebouwd op een bewezen staat van dienst van meer dan 100 jaar ervaring in de maritieme logistiek en bunkerindustrie, en is gestaag uitgegroeid tot een wereldwijde speler.

VT is sinds 2009 actief in Panama onder de vlag van VT Shipping en met de overname van Boluda Tankers in 2020 is de VT Group uitgegroeid tot een grote internationale reder met activiteiten in de ARA-regio, Panama, Oman, Zweden, Spanje, de Canarische Eilanden en op de Rijn. Met hoog opgeleid personeel en onberispelijke uitrusting biedt VT consistent optimale ondersteuning aan haar klanten, altijd volgens haar kernwaarden Kwaliteit, Veiligheid en Duurzaamheid.

Quality

Quality

Safety

Safety

Sustainability

Sustainability

Veilig en duurzaam

VT Group heeft veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Onze interne veiligheidsprocedures en -systemen zijn geënt op onze “zero spills – no incidents” doelstellingen. Omdat wij daarbij geaccrediteerd en gecertificeerd zijn voor de hoogste kwaliteitssystemen kiezen de huidige oil majors, chemie conglomeraten en grootste scheepsrederijen consistent voor onze diensten. Ook heeft de VT Group zichzelf ten doel gesteld voorop te lopen in de energietransitie voor de scheepvaart met een focus op de switch van fossiele brandstoffen naar biobrandstoffen, met de wens om zelf ook bij te dragen aan het verminderen van CO2 emissies.

ONZE INNOVATIE
Back To Top