VT beschikt over een hypermoderne vloot van meer dan 50 unieke schepen.

VT beschikt over een hypermoderne vloot van meer dan 50 unieke schepen. Variërend van 210 MT (MTS Velden) tot 13500 MT (MTS Vorstenbosch | Grootste binnenvaarttanker van de Wereld). Onze schepen zijn voorzien van spiralen voor verwarming en moderne radarsystemen voor het meten van de tankinhoud. De minerale schepen zijn voorzien van een hydraulische bunkergiek. Een vijftal van deze schepen zijn ook uitgerust met een door het NMI gecertificeerd Mass Flow Meter systeem.

Ook de smeerolieschepen zijn voorzien van een hydraulische bunkergiek en veelal uitgerust met door het NMI gecertificeerde PD meters.

Vlootlijst

Voor uitgebreide informatie en specificaties van onze schepen, bekijk onze vlootlijst.

Spabunker Sesenta

Valme B

Spabunker Veintidos

Spabunker Veintiuno

Spabunker Uno

Spabunker Treinta

Spabunker Cuarentayuno

Spabunker Cuarenta

Spabunker Cincuentayuno

Spabunker Cincuenta

Petroport

Petromar

Petrobay

Lorena B

Kollum

Vacamonte

Venray

Vaals

Velden

Vanora

Victoria

Voorburg

Valburg

Anna

Eiltank 46

Eiltank 48

Bumbastad

Dolfijn

Vollenhove

Vinkel

Vierverlaten

Vianen

Veendam

Volendam

Venetië

California

Angelique

Virginia

Veere

Vlake

Veeningen

Voerendaal

Vlaardingen

Vlissingen

Vorstenbosch

Veilig en duurzaam

VT Group heeft veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Onze interne veiligheidsprocedures en -systemen zijn geënt op onze “zero spills – no incidents” doelstellingen. Omdat wij daarbij geaccrediteerd en gecertificeerd zijn voor de hoogste kwaliteitssystemen kiezen de huidige oil majors, chemie conglomeraten en grootste scheepsrederijen consistent voor onze diensten.

Ook heeft de VT Group zichzelf ten doel gesteld voorop te lopen in de energietransitie voor de scheepvaart met een focus op de switch van fossiele brandstoffen naar biobrandstoffen, met de wens om zelf ook bij te dragen aan het verminderen van CO2 emissies.

Kwaliteit
Veiligheid
Duurzaamheid
Bel VT Group op: 010 487 6200