De verenigde tankrederij is een betrouwbare, onafhankelijke tankvaartrederij die wereldwijd opereert.

VT is een onafhankelijk bedrijf met betrokken medewerkers. Velen leven al van generatie op generatie een maritiem bestaan. Door innovatieve en betrouwbare dienstverlening biedt VT de optimale ondersteuning bij transport en bunkering met hoog opgeleid personeel en onberispelijk materiaal. VT is vooral actief in de Europese wateren (ARA-gebied, alle Rijnoeverstaten en Zweden) en heeft eveneens operaties in Panama, Spanje en Oman.

De kernwaarden VT.

VT is een betrouwbare, onafhankelijke tankvaartrederij die wereldwijd actief is in zowel de binnenvaart en zeevaart. VT zorgt voor de voortdurende ontwikkeling en veiligheid van haar medewerkers. Onze medewerkers zetten zich in voor de ontwikkeling van het bedrijf, haar algemene veiligheid en haar continuïteit. VT wil koploper zijn en blijven in de industrie op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in de uitvoering van haar activiteiten. VT bedenkt innovatieve oplossingen voor de wensen en behoeften van onze huidige en toekomstige klanten, voor nu en voor de langere termijn. Langdurige professionele samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Opereren op basis van integriteit, respect en zekerheid met een focus op lange termijn relaties. VT werkt daarom samen met streng geselecteerde leveranciers en professionele partners.

We zijn ISO gecertifieerd en Member of Ibia.

Wij zijn actief in het ARA-gebied, Panama, Spanje en Oman. 

Onze Partners

Veilig en duurzaam

VT Group heeft veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Onze interne veiligheidsprocedures en -systemen zijn geënt op onze “zero spills – no incidents” doelstellingen. Omdat wij daarbij geaccrediteerd en gecertificeerd zijn voor de hoogste kwaliteitssystemen kiezen de huidige oil majors, chemie conglomeraten en grootste scheepsrederijen consistent voor onze diensten.

Ook heeft de VT Group zichzelf ten doel gesteld voorop te lopen in de energietransitie voor de scheepvaart met een focus op de switch van fossiele brandstoffen naar biobrandstoffen, met de wens om zelf ook bij te dragen aan het verminderen van CO2 emissies.

Kwaliteit
Veiligheid
Duurzaamheid
Bel VT Group op: 010 487 6200